Super Mega CoQ10

Super Mega CoQ10 (30 kapsula) ekstra velika količina koenzima Q10

NARUČI

Mega CoQ10 Plus sadrži veliku količinu CoQ10, koji je dopunjen sa tri antioksidanata – beta karotenom, vitaminom E i selenom, za postizanje sinergističkog dejstva, čije se uzimanje preporučuje kako za terapeutske svrhe u vidu dopune istima, tako i za opštu prevenciju. Unošenjem velikih količina CoQ10, ne samo da možemo da se osećamo bolje i da budemo u vrhunskom zdravstvenom stanju, već istovremeno možemo doprineti i normalizaciji krvnog pritiska, očuvanju zdravlja srca, očiju i mentalnih sposobnosti, kao i prevenciji napada migrene i značajnom poboljšanju potencije i plodnosti.

Preparat Super Mega CoQ10 sadrži veliku količinu CoQ10 uz dodate antioksidanse, čija upotreba se preporučuje u vidu dodatka terapijama. Unošenjem velikih količina koenzima Q10 se može ostvariti još efikasnije djelovanje, a pored toga, uzimanjem već i samo 1 kapsule svakodnevno možete lako i jednostavno doprinjeti poboljšavanju kvaliteta života i očuvanju zdravlja.

Kome ga preporučujemo?

  • osobama koje pate od poremećaja zdravlja kardiovaskularnog sistema i problema sa krvnim pritiskom,
  • osobama koje su imale infarkt, kao i svima kome je važno očuvanje zdravlja i zdravo funkcionisanje kardiovaskularnog sistema,
  • osobama koje pate od migrene,
  • osobama koje pate od problema sa desnima,
  • osobama koje pate od zujanja u ušima,
  • muškarcima za jačanje potencije,
  • svima koji žele izuzetno snažnu antioksidantsku zaštitu.

Da li ste znali da se trenutno radi nekoliko istraživačkih studija, koji imaju za cilj, da dokažu, da koenzim Q10 ostvaruje i dodatna djelovanja, tj. da može smanjiti neželjene simptome koji se javljaju kao sporedno djelovanja određenih ljekova (npr. statina), kao što su osjećaj bola, umora i slabosti, a pored toga može blagotvorno uticati na plodnosti kod žena, kao i doprinjeti poboljšavanju stanja osoba koji pate od zapaljenja, manične depresije, kancera, šećerne bolesti, Alchajmerovog, Parkinsonovog i Hantigtonovog oboljenja.

Sastojci po kapsuli:

Koenzim Q10120 mg
Beta karotin1000 IJ
Vitamin E10 IJ
Selen10 mcg
Upotreba:
1 kapsula dnevn
o

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

%d blogeri kao ovaj: